Cadeaus van en voor de natuur

Met deze mooie cadeaus doet u uzelf of een ander een plezier én u steunt ook nog eens het werk van Geldersch Landschap & Kasteelen.

De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland

Routemaker Rob Wolfs en publicist Wim Huijser hebben de mooiste landgoederen aaneengeregen in twaalf prachtige routes. Tijdens het maken van de gids kwamen ze er achter dat je niet per se naar het buitenland hoeft om te genieten van mooie kastelen. Deze fijne wandelgids rondom de GLK-kastelen staat vol met overzichtelijke kaartjes, prachtige foto's en veel praktische informatie over aanreisroutes, openbaar vervoer en horeca.
Te koop bij de ANWB, in de boekhandel en online voor € 16,95.

Gids kasteelwandelingen bestellen

Jaarkalender 2022

Onze fotografen legden afgelopen jaar in Gelderland weer de intrigerende planten- en dierenwereld, indrukwekkende interieurs en bijzondere, onverwachte plekjes in de natuur vast. De mooiste foto’s kregen een plaats in deze kalender!
Als extraatje krijgt u er ansichtkaarten bij van de winnende inzendingen van de Gelderse fotowedstrijd.

Jaarkalender 2022 bestellen

 

Cadeaudonateurpakket

Cadeaudonateur

Met dit cadeau geniet de ontvanger een jaar lang volop van Gelderland. De prachtig geïllustreerde gids Beleef!, magazine Mooi Gelderland, een brochure over kastelen & landgoederen en persoonlijke jaarkaart zijn al samen verpakt.  U kunt het naar keuze zelf ontvangen of laten opsturen naar de ontvanger.

Cadeaudonateurschap bestellen

 

Lekker Gelderland

Lekker Gelderland is een uniek boek met authentieke recepten en vol weetjes over 700 jaar eten op kastelen en landgoederen. Rijk geïllustreerd met de lekkerste historische recepten van de middeleeuwen tot en met de 19de eeuw uit eigen archieven. Een bijzondere uitgave van GLK met medewerking van culinair historica Manon Henzen.

Lekker Gelderland bestellen