Bezoek kasteel cannneburch

Familiekasteel op waterrijke Veluwe

Ervaar de eeuwenoude schatten, rijk ingerichte vertrekken en schilderijen die tot leven komen. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch is een stijlvol familiekasteel op de Veluwe. Het ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Het kasteel kan worden bezocht en in de directe omgeving kan worden gewandeld of gefietst.

English Deutsch

Openingstijden & entreetickets

Kasteel Cannenburch is van april t/m oktober als museum geopend. U kunt ons van dinsdag tot en met zondag bezoeken tussen 11.00 en 16.00 uur. In de mei-, zomer-, en herfstvakantie zijn wij tot 17.00 uur geopend. Voor ons activiteitenprogramma kijk op: activiteiten & excursies.

Het kasteelpark is van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk te bezoeken.

Extra informatie & tickets

Speciaal voor kinderen

Kasteel Cannenburch is heel leuk om met je (klein)kinderen te bezoeken. Ga op zoek naar de levende schilderijen in het kasteel of loop over het blotevoeten pad in het park. Ontdek verkleed als echte ridder of jonkvrouw de geheimen van het kasteel of neem deel aan een speciale activiteit. Er is genoeg te doen voor jong en oud.

Alles voor kinderen
Cannenburch-kasteel-huwelijk

Iets te vieren?

Ben je op zoek naar een mooie locatie om te trouwen, wil je een avontuurlijk kindermiddag houden of op zoek naar een plek waar het tijdens je familiedag goed toeven is. Dan ben je op kasteel Cannenburch aan het juiste adres. Klik op onderstaande button en ontdek al onze mogelijkheden.

Meer mogelijkheden
Kasteel Cannenburch

Kasteel & omgeving

Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Maar wat kan je nog meer in de omgeving doen. En hoe oud is het kasteel eigenlijk? Op de pagina Ontdek lees je alles over de geschiedenis, de bewoners en de omgeving van het kasteel.

Ontdek kasteel & omgeving

Info Kasteel Cannenburch

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Cannenburch

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.