Help met je bedrijf

Gelderland is een heerlijke provincie om in te wonen, werken en recreëren. Daar zijn we trots op, want elke dag werken we keihard om dit zo te houden. We beheren en beschermen al sinds 1929 natuurgebieden en monumenten in alle Gelderse regio’s. De steun van onze donateurs en vrijwilligers is daarbij onmisbaar.

Betrokken ondernemers in het Gelderse landschap

Ook als bedrijfsvriend kun je een bijdrage leveren aan ons mooie Gelderland. Want we zijn op zoek naar bedrijven als het jouwe. Met hart voor de zaak én oog voor de omgeving. Door bedrijfsvriend te worden help je actief mee aan een betere leef- en werkomgeving voor mensen, dieren en planten.

Bedrijfsvrienden van Geldersch Landschap & Kasteelen steunen financieel ons werk met een bedrag van minimaal € 1.000,- per jaar. Sommige bedrijfsvrienden gaan graag een stapje verder door hun medewerkers en/of klanten te betrekken bij hun MVO-beleid. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een tijdelijk GLK-cadeaudonateurschap in het kerstpakket of het gezamenlijk ontwikkelen van een speciale klantenactie.

© Gerard Burgers
Bedrijfsvriendendag op landgoed Mariëndaal

Mooie ontmoetingen

Bedrijfsvrienden ontmoeten elkaar jaarlijks op een netwerkbijeenkomst op een bijzondere GLK-locatie met altijd weer een bijbehorende gastronomische ervaring. Op een ontspannen wijze maak je zo kennis met andere bedrijven met een Gelders en groen hart; een leuke manier om je netwerk uit te breiden. Vanuit GLK vertellen we je graag over onze actuele projecten op het gebied van erfgoed- en natuurbeheer.

Wie zijn er je voor gegaan? Bekijk onze bedrijfsvrienden.

“GLK heeft een impact op de kwaliteit van onze omgeving. We sponsoren hen omdat we daar achter staan”, aldus Liesbeth Renne, GAJ Architecten.

Interesse?

Wil je jouw onderneming ook aanmelden als bedrijfsvriend? Dat kan direct via het contactformulier. Of wil je meer informatie? Wij staan je graag te woord! Contact opnemen kan via donateurs@glk.nl.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.