Schenken in natura

Hoevelaken

Misschien wilt u een perceel (bos)grond aan GLK toevertrouwen zodat de zorg voor de natuur gewaarborgd blijft. Of een bijzonder voorwerp, zoals een portret of een voorwerp voor één van onze opengestelde huizen. GLK zal uw schenking zorgvuldig beheren zodat ook toekomstige generaties hiervan kunnen genieten.

Contact

Wilt u meer informatie, dan staat onze rentmeester Willem van Vliet u graag persoonlijk te woord. U kunt met hem in contact komen via e-mail w.vanvliet@glk.nl of telefonisch 026-35 52 543.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.