Ontdek de onbekende middeleeuwen

Strategisch gelegen in de Bommelerwaard, vlakbij de Maas en de grens met Brabant, ligt het indrukwekkende kasteel Ammersoyen. Het is een echt middeleeuws kasteel met vier torens, imposante Grote Zaal van maar liefst zes meter hoog, voorburcht en grachten. Al dwalend door het kasteel ontdek je de unieke verhalen, archeologische vondsten, spannende muurtrappen, plonsplees en nog veel meer. 

English Deutsch

Openingstijden & entreetickets

Geopend dinsdag t/m zondag 11.00 – 17.00 uur. Laatste entree om 16.00 uur. Extra geopend op feestdagen en tijdens activiteiten.

Extra informatie & tickets

Vrijwilligerswerk

Kasteel Ammersoyen is een bruisend kasteel op een prachtige plek. Met respect voor het erfgoed, laten we velen hiervan meegenieten. Om de openstelling en activiteiten mogelijk te maken kunnen we nog nieuwe vrijwilligers gebruiken voor ons enthousiaste team.

Vrijwilligers vacatures

Iets te vieren?

Ben je op zoek naar een mooie locatie om te trouwen, wil je een avontuurlijk kinderfeestje houden of op zoek naar een plek waar het tijdens je familiedag goed toeven is. Dan ben je op kasteel Ammersoyen aan het juiste adres. Klik op onderstaande button en ontdek al onze mogelijkheden.

Meer mogelijkheden

Kasteel & omgeving

Strategisch gelegen in de Bommelerwaard, vlakbij de Maas en de grens met Brabant, ligt het indrukwekkende kasteel Ammersoyen. Maar wat kan je nog meer in de omgeving doen. En hoe oud is het kasteel eigenlijk? Hier lees je alles over de geschiedenis, de bewoners en de omgeving van het kasteel.

Ontdek kasteel & omgeving

Info Kasteel Ammersoyen

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Ammersoyen

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.