Geef een grote gift

Om ook toekomstige generaties te kunnen laten genieten van de prachtige natuur en cultuurhistorie van Gelderland, is extra financiële steun onmisbaar. Ieder gift, groot en klein, wordt zeer gewaardeerd en is voor ons een extra stimulans.

Met een grote gift aan Geldersch Landschap & Kasteelen kunt u echt impact maken bij het realiseren van onze doelen. Bij giften vanaf € 500,- krijgt u bovendien persoonlijk contact met onze relatiemanagers. Zij kunnen u desgewenst adviseren over projecten die aansluiten op uw interesses en wensen. Na uw donatie houden zij u op de hoogte van de voortgang van het gekozen project.

Contact

Wilt u informatie over hoe u kunt bijdragen of wilt u onze organisatie beter leren kennen? We gaan graag met u in gesprek.

Relatiebeheerder Arjan Pijnenburg is bereikbaar via e-mail a.pijnenburg@glk.nl of telefonisch op 026 355 25 47.

Contact

Rentmeester Willem van Vliet bereikt u via e-mail w.vanvliet@glk.nl of telefonisch op 026 35 52 543.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.