Praktische informatie

Openingstijden

Van 1 november tot 1 april geldt het winterprogramma. Voor het programma en openingstijden zie: activiteiten & excursies

Het kasteelpark is van zonsopgang tot zonsondergang geopend.

Geopend op Pasen, Hemelvaartsdag en Pinksteren.
Gesloten Koningsdag, 1e en 2e kerstdag en Oud & Nieuwjaarsdag.

 

Entreeprijzen

Volwassenen € 12,00
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP-kaarthouders krijgen 25% korting over de reguliere entreeprijs.

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumjaarkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden.

Reserveer hier je kaartjes

Tickets wijzigen?
Tickets kunnen tot maximaal 72 uur voor bezoekdatum worden omgeboekt naar een andere datum of starttijd via cannenburch@glk.nl. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
T (0578) 57 12 92
cannenburch@glk.nl

Shops

Landgoedwinkel
Onze landgoedwinkel vind je in het Bouwhuis op het voorplein van het kasteel. Een bezoek aan kasteel Cannenburch start hier en ons team staat klaar met uitleg over alles wat er te doen is in en rondom het kasteel. Verder biedt de landgoedwinkel alles wat te maken heeft met tuin en natuur, een mooi assortiment streekproducten en een informatiepunt met tips voor activiteiten in de omgeving. De landgoedwinkel is ook te bezoeken zonder entreeticket voor het kasteel.

 

Shops

Kasteelwinkel
De kasteelwinkel onder de eeuwenoude gewelven is een prachtige plek om even uit te blazen. Geniet hier van het uitzicht over de gracht, ga zitten voor een Cannenburchs kopje koffie en snuffel rond in de winkel. Wij verkopen hier van alles om je eigen huis nog meer allure te geven, zoals Delfts blauwe wandborden, porselein servies, vazen en een mooie collectie (kook)boeken. De kasteelwinkel is ook te bezoeken zonder entreeticket voor het kasteel.

 

Horeca

Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis

Bij Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis op het voorplein kunt u op het terras met zicht op het kasteel of binnen genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een uitgebreide lunch. Het restaurant is zeer geschikt voor gezinnen en ook groepen kunnen op een warm welkom rekenen.

Openingstijden: Woensdag t/m zondag 10.00 – 20.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur). Voor meer informatie: 0578-571501 of maarten@restaurantkoetshuis.nl

Kasteelcafé

In de gewelven van het kasteel is het naast het bezoeken van de kasteelwinkel ook mogelijk te genieten van een Cannenburch’s kopje koffie.

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Op het parkeerterrein is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Goed om te weten

  • Tijdens evenementen gelden andere openingstijden en entreeprijzen. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
  • Regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk de bezoekvoorwaarden.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Kasteel Cannenburch is goed bereikbaar via de A50 afslag 26 Vaassen. Houd de borden richting Vaassen aan.

Openbaar vervoer
Vanaf station Apeldoorn is kasteel Cannenburch per bus bereikbaar: www.9292.nl.

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Honden

Honden zijn aangelijnd welkom in het park en op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Cannenburch.

Bezoek Kasteel Cannenburch

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.