Zoektocht naar de mooiste Gelderse natuurfoto

12 maart 2019

Een mistige zonsopkomst, pasgeboren zwijntjes, de paarse heide en burlende herten. Al 20 jaar komen er op de redactie van BuitenGewoon de mooiste Gelderse natuurfoto’s voorbij.

BuitenGewoon bestaat 20 jaar! Daarom heeft BuitenGewoon vanaf vandaag de Gelderse natuurfotowedstrijd in het leven geroepen.

Ga jij ieder weekend gewapend met je camera de natuur in? Of heb je tijdens een wandeling bij toeval een ‘lucky shot’ gemaakt? Iedereen mag meedoen! We zijn op zoek naar de mooiste Gelderse natuurfoto gemaakt in de afgelopen 20 jaar.

Hoe werkt het?

Via de website van BuitenGewoon kun je jouw mooiste foto insturen. Een kritische blik is geboden want je kan maar met één foto meedoen. Insturen kan tot en met 31 maart.

Uit alle inzendingen kiest de redactie, in overleg met de jury, de 100 mooiste foto’s. Deze worden op 15 april gepubliceerd op de website. Tot en met 30 april kan het publiek zijn of haar stem uitbrengen. De 20 foto’s met de meeste stemmen gaan door naar de jury. Die beoordelen de foto’s en op het natuurfestival Omroep Gelderland presenteert: Beleef BuitenGewoon zaterdag 6 juli bij Buitenplaats Beekhuizen wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Jury

De inzendingen worden beoordeeld door een driekoppige jury bestaande uit Harm Edens, presentator van BuitenGewoon, en natuurfotografen Johan van der Wielen en Harvey van Diek.

Prijs

Is jouw foto de mooiste Gelderse natuurfoto van de afgelopen 20 jaar? Dan win je een exclusieve privé masterclass naar keuze (landschap, macro of nachtfotografie) van natuurfotograaf en jurylid Johan van der Wielen én een reportage in Mooi Gelderland! Het natuurmagazine van Gelderland dat elk kwartaal op de mat valt van de ruim 45.000 donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Meer nieuws