Vrijwilligers informatiedag kasteel Doorwerth

26 januari 2018

Kasteel Doorwerth is een prachtig middeleeuws kasteel, gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. Hier is te zien hoe vroeger op een landgoed werd geleefd. In de ingerichte vertrekken kunnen bezoekers de vroegere sfeer letterlijk ruiken, zien en horen. Het thema ‘kasteel in bedrijf’ verenigt de geschiedenis, bosbouw en jacht. Diverse evenementen en activiteiten verlevendigen een kasteel bezoek. Naast het binden en boeien van de trouwe bezoekers benadert kasteel Doorwerth ook nieuwe doelgroepen. Het uitbreiden van de activiteiten in en om het kasteel en de groeiende bezoekersaantallen vragen om een professionele aanpak.

Het vaste team van kasteelmanager en kasteelmedewerkers wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers, die zich inzetten in en om het kasteel.

Geen dag hetzelfde
Kasteel Doorwerth is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die mee gaan werken bij de kaartverkoop, in de winkel of als gastheer/vrouw bij huwelijken, verhuringen en evenementen of voor rondleidingen.
Vrijwilligerswerk op kasteel Doorwerth biedt afwisselend werk in een enthousiast team op een prachtige plek. Daarnaast krijgen vrijwilligers een aantal privileges.

Informatiedag
Op zaterdag 3 maart organiseren we een informatieve middag voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is om vrijwilligerswerk bij ons te doen. Centraal staat kennismaken met de kasteelmedewerkers en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Programma
13.30 uur inloop met koffie/thee
13.45 uur presentatie over Geldersch Landschap & Kasteelen, kasteel Doorwerth en toelichting op de openstaande vacatures
14.30 uur rondgang door het kasteel
16.00 uur afsluiting

Als u wilt komen horen we dat graag uiterlijk 3 maart aanstaande via doorwerth@glk.nl. Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken als u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijke werkzaamheden van vrijwilligers op kasteel Doorwerth.

Graag tot ziens!

Meer nieuws