De poorten van Biljoen gaan (even) open

Landgoed Biljoen kasteel sneeuw poort
© Ligt bij fotograaf

Op vrijdag 26 februari viert het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten haar 1000ste aflevering vanuit het eeuwenoude landgoed en kasteel Biljoen! Dus grijp je kans om dit unieke kasteel met al zijn verhalen te bewonderen op TV (26/2, NPO2, 18:50 uur).

In deze jubileumuitzending gaat boswachter Marieke samen met GLK-boswachter Ronny de natuur van landgoed Biljoen verkennen, wordt een historische amuse en feestcocktail geserveerd, opent interieurhistoricus Valentijn Carbo de deuren van de stijlvolle historische vertrekken en tuinspecialist Martin Stuger plant een speciale BinnensteBuiten-boom. Vier dit feestje mee.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.