Kerstmarkt Vaassen

Kasteel Cannenburch kerstmarkt Vaassen
Cannenburch-kasteel-kerstmarkt Vaassen
Cannenburch-kasteel-kerstmarkt-Vaassen

Een sfeervolle kerstmarkt op het voorplein van kasteel Cannenburch

Bij de Kerstmarkt Vaassen kom je volop in de stemming voor de feestdagen. Van vrijdag 8 t/m zondag 10 december is het voorplein van kasteel Cannenburch gevuld met vele kraampjes waar je allerlei leuke kerstartikelen kunt vinden. Struin heerlijk rond en luister onder het genot van een beker warme chocomelk of glühwein naar de muziek.

Door vooraf online een combikaart te kopen kun je ook genieten van Cannenburch in Kerstsfeer. Het gehele kasteel is prachtig versierd waarbij uiteraard de metershoge kerstboom in de ontvangsthal ook dit jaar niet ontbreekt.

Let op: Wil je Cannenburch in Kerstsfeer tijdens de kerstmarkt Vaassen bezoeken? Dat kan alleen door vooraf online een combikaart (voor bezoek aan kasteel + kerstmarkt) te kopen en een tijdslot te reserveren.

GLK donateurspas en Museumkaart zijn tijdens de kerstmarkt Vaassen niet geldig. Vanaf 12 t/m 31 december ( met uitzondering van de Kerstdagen) kunt u met deze passen genieten van Cannenburch in Kerstsfeer.

Praktische informatie

Wanneer

 1. vr. 8 december 2023

  13.00 – 22.00 uur
 2. za. 9 december 2023

  11.00 – 22.00 uur
 3. zo. 10 december 2023

  11.00 – 17.00 uur

Tickets

 • Combiticket volwassenen €8,50
 • Combiticket kinderen 4 t/m 12 jaar €2,50
 • Kinderen t/m 3 jaar Gratis

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
T 0578 57 12 92
cannenburch@glk.nl

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Kasteel Cannenburch is goed bereikbaar via de A50 afslag 26 Vaassen. Houd de borden richting Vaassen aan.

Openbaar vervoer
Vanaf station Apeldoorn is kasteel Cannenburch per bus bereikbaar: www.9292.nl.

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Horeca

Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis

Binnen of buiten op het terras met zicht op het kasteel, geniet je van koffie of thee met iets lekkers of een uitgebreide lunch. Het restaurant is zeer geschikt voor gezinnen en ook groepen kunnen op een warm welkom rekenen.

Geopend woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur, de keuken sluit om 20.00 uur. Voor meer informatie: 0578 57 15 01 of maarten@restaurantkoetshuis.nl

Kasteelcafé

In de gewelven van het kasteel is het naast het bezoeken van de kasteelwinkel ook genieten van een Cannenburch’s kopje koffie.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Cannenburch.

Kerstmarkt Vaassen

Boek hier uw ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.