Kerstmarkt Vaassen

Kerstmarkt Vaassen

Dankzij Stichting Kerstmarkt Vaassen kun je voor de 33e keer genieten van het ware kerstgevoel op de Veluwe.

Op de kerstmarkt zijn vele kramen met kerst gerelateerde artikelen en lekkernijen te vinden. Naast de vele terugkerende standhouders, worden dit jaar ook veel nieuwe standhouders verwelkomd. Geniet daarnaast van muziek op het centrale podium en begroet de Kerstman die een klein cadeautje heeft voor de jongste bezoekers.

Tijdens de kerstmarkt is er, bij vooraf reserveren van een combi entreekaart, ook de mogelijkheid rond te dwalen in de feestelijk ingerichte vertrekken van kasteel Cannenburch. In de Landgoedwinkel aan het Voorplein en de Kasteelwinkel in de kelders van het kasteel zijn prachtige geschenken te koop en lekker opwarmen kan met een lekkernij in De Deel van het Bouwhuis (links naast het kasteel) of Bij Maarten in ’t Koetshuis (rechts naast het kasteel).

Belangrijk: Het is van 9 t/m 11 december alleen mogelijk om kasteel Cannenburch in kerstsfeer te bezoeken in combinatie met een entreekaart voor Kerstmarkt Vaassen.
Donateurspas GLK en Museumkaart zijn tijdens Kerstmarkt Vaassen niet geldig. Van 13 t/m 23 en 27 t/m 30 december kunt u op vertoon van geldige pas gratis genieten van Cannenburch in Kerstsfeer. Op maandag is kasteel Cannenburch gesloten.

Meer informatie: KerstmarktVaassen

Reserveren: is voor een combi entreekaart noodzakelijk.

Praktische informatie

Wanneer

 1. vr. 9 december 2022

  13.00-22.00 uur
 2. za. 10 december 2022

  11.00-22.00 uur
 3. zo. 11 december 2022

  11.00-17.00 uur

Tickets

 • Entree kerstmarkt €3,00
 • Volwassenen entree kerstmarkt & kasteel €8,50
 • Entree kerstmarkt t/m 12 jaar Gratis
 • 4 t/m 12 jaar entree kerstmarkt & kasteel €2,50

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
T (0578) 57 12 92
cannenburch@glk.nl

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Kasteel Cannenburch is goed bereikbaar via de A50 afslag 26 Vaassen. Houd de borden richting Vaassen aan.

Openbaar vervoer
Vanaf station Apeldoorn is kasteel Cannenburch per bus bereikbaar: www.9292.nl.

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Horeca

Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis

Bij Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis op het voorplein kunt u op het terras met zicht op het kasteel of binnen genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een uitgebreide lunch. Het restaurant is zeer geschikt voor gezinnen en ook groepen kunnen op een warm welkom rekenen.

Openingstijden: Woensdag t/m zondag 10.00 – 20.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur). Voor meer informatie: 0578-571501 of maarten@restaurantkoetshuis.nl

Kasteelcafé

In de gewelven van het kasteel kunt u naast het bezoeken van de kasteelwinkel, in het kasteelcafé ook genieten van een Cannenburch’s kopje koffie.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Cannenburch.

Kerstmarkt Vaassen

Boek hier uw ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.