Samen het kasteel ontdekken

Het kasteelcomplex is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek dit kasteel met uw vereniging, collega’s, familie of vrienden en laat u meevoeren door de tijd.

Topstukken tour

€ 9,50,- p.p. Museumkaart en donateurspas GLK geldig

Laat u door middel van QR-codes langs de topstukken uit de collectie van Ammersoyen voeren. Indien gewenst hebben wij tablets beschikbaar voor uw groep.

Rondje Ammersoyen

€ 5,00 p.p. + € 25,00 per gids Museumkaart en donateurspas GLK geldig

Wandeling om het kasteel met een gids die u tal van wetenswaardigheden uit de geschiedenis van Ammersoyen vertelt. Het wandelpad is geschikt voor wie minder goed ter been is of een rolstoel gebruikt.

Mogelijk vanaf 20 personen en binnen de openingstijden van het kasteel. Wilt u buiten openingstijden boeken? Dan geldt het reguliere tarief van € 12,00 p.p.. Voor het Rondje Ammersoyen geldt buiten openingstijden een toeslag van 2,50 p.p..

Kasteelbezichtiging met introductie gids

€ 9,50 p.p. + € 75,00 per gids Museumkaart en donateurspas GLK geldig

U wordt ontvangen door een gids die u een introductie geeft op de geschiedenis van het kasteel. Aansluitend bezichtigt u op eigen gelegenheid de zalen van Ammersoyen en zal de gids de nodige vragen beantwoorden.

Horeca bij het Koetshuis

Combineer uw groepsbezoek met een ontvangst met koffie en gebak, een lunch of bijvoorbeeld een high-tea in Het Koetshuis op de voorburcht van het kasteel. Meer informatie of reserveren: www.koetshuis-kasteel-ammersoyen.nl

Touroperators

Ammersoyen & Heusden arrangement
€37,50 p.p. excl. bus

Een bezoek aan kasteel Ammersoyen in combinatie met een stadswandeling met een gids door het pittoreske vestingstadje Heusden. Samen met een ontvangst met koffie en gebak en een lunch in het Koetshuis is dit een compleet groepsuitje.

Meer info: ammersoyen@glk.nl 

Info Kasteel Ammersoyen

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Ammersoyen

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.