Arrangementen op kasteel Ammersoyen

Bezoek het middeleeuwse kasteel in de Bommelerwaard. Deze prachtige locatie is zeer geschikt als trouw- of vergaderlocatie en groepsontvangsten van jong tot oud. 

Groepsbezoek

Een mooi verhaal, een volledige rondleiding of een buitenwandeling met de gids? Bekijk hier onze activiteiten.

Groepsbezoek

Scholen

Kasteel Ammersoyen is voor kinderen in het basisonderwijs een leuke én leerzame bestemming voor een schoolreisje of een educatief uitje waarmee ze zich verdiepen in het middeleeuwse kasteel Ammersoyen. Bekijk hier ons educatie-aanbod.

Scholen

Kinderfeestjes

Vier de verjaardag in een heus kasteel! Het zal een onvergetelijk feestje worden voor de jarige en alle vrienden en vriendinnen.

Kinderfeestjes

Trouwen

Een prachtige dag op een romantische locatie,
dat is trouwen op kasteel Ammersoyen.

Trouwen

Vergaderen

Van een brainstormsessie met een klein team in de vergaderzaal tot een congres met honderd gasten in de middeleeuwse ridderzaal, op kasteel Ammersoyen is veel mogelijk.

Vergaderen

Foto- & filmopnames

Kasteel Ammersoyen beschikt over diverse zalen en omliggend terrein die te gebruiken zijn als locatie voor foto- en filmopnames. Klik hier voor meer informatie.

Foto- & filmopnames

Info Kasteel Ammersoyen

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Ammersoyen

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.