Trouwen in stijl

Op een mooi oud landgoed in de Achterhoek biedt Huis Verwolde uiteenlopende mogelijkheden om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Op maandag, dinsdag en vrijdag* zijn het huis en park gesloten en hebben jullie de locatie geheel exclusief voor eigen gezelschap.

* Met uitzondering van bijzondere evenementen.

Oranjerie

Het sluiten van een huwelijk of een geregistreerd partnerschap vindt plaats in de Oranjerie of in de tuin. Alle festiviteiten die hierbij horen kunnen op Verwolde georganiseerd worden, zoals het aansnijden van de bruidstaart, champagnetoost, receptie, diner of feest. Voor de fotoreportage hebben jullie keuze uit vele prachtige plekjes.

De Oranjerie biedt ruimte aan circa 50 personen met 30 tot 50 zitplaatsen, 20 staplaatsen en ruimte voor trouwmeubilair bruidspaar en getuigen.

Tarieven 2023

Bij Huis Verwolde betaalt u een vaste prijs van € 950,00 voor de huwelijksvoltrekking.
Dit is voor een huwelijksvoltrekking van 2 uur inclusief:

∞ de Oranjerie waar ruimte is voor circa 50 personen;
∞ ontvangst op bordes;
∞ fotoreportage in de tuin en het park door uw eigen fotograaf;
∞ het luiden van de klokken;
∞ vanuit het huis weggegeven worden;
∞ donateurschap voor een jaar van Geldersch Landschap & Kasteelen (geeft gratis toegang tot de zeven kastelen, een mooi handboek en vier keer per jaar het magazine).

Fotoreportage in het huis € 150,00 (maximaal 1 uur en aansluitend aan de ceremonie).

Lees ook de algemene voorwaarden van GLK.

Bruidstaart en champagne

Vieren jullie je huwelijksfeest op een andere locatie, maar willen jullie na de huwelijksvoltrekking samen met je gasten een toost uitbrengen en de bruidstaart aansnijden? Ook dan is de Oranjerie een stijlvolle locatie voor gezelschappen tot circa vijftig personen. Bij mooi weer staat ook het naastgelegen terras tot jullie beschikking.

Tip: informeer naar de mogelijkheid om de huwelijksnacht door te brengen in het koetshuis.

Maatwerk

Iedere bruiloft is uniek en daarom leveren we op Verwolde maatwerk. Graag maken wij een afspraak om jullie wensen te inventariseren. Neem contact met ons op via het contactformulier.
Huis Verwolde ligt vlakbij Laren in de gemeente Lochem en is vanuit Deventer, Zutphen en de Achterhoek goed bereikbaar voor al jullie gasten.

Nog aan het oriënteren?

Bekijk de andere prachtige locaties van Geldersch Landschap & Kasteelen waar je kunt trouwen in een kasteel.

Contact

* Verplichte velden

Persoonlijke gegevens

Aanhef
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Huis Verwolde

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.