Trouwen

De mooiste en meest romantische locaties in Gelderland voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap zijn zonder twijfel de 7 kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden om te trouwen op een van onze kastelen.

Trouwen op kasteel Rosendael

Een sprookjesachtige plek voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is zonder twijfel kasteel en park Rosendael. Van sprookjesachtig tot stijlvol modern, jullie bruiloft in het van oorsprong middeleeuwse kasteel, of buiten in de romantische rozentuin, zal onvergetelijk zijn. In de oranjerie met groot terras en zicht op de rozentuin worden jullie en de gasten culinair verwend en kan er gefeest worden.

Kom kennis maken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Lees meer

Trouwen op kasteel Ammersoyen

Deze middeleeuwse waterburcht is één van de best bewaarde kastelen in Nederland en een romantische locatie voor jullie huwelijksdag. In jullie trouwauto of koets arriveren jullie via de oprijlaan bij het kasteel, waar jullie je entree kunnen maken over de kasteelbrug. De huwelijksceremonie vindt plaats in de intieme Trouwzaal in 17e-eeuwse stijl. In het naastgelegen Koetshuis kunnen jullie de andere onderdelen van jullie huwelijksdag vieren.

Kom kennis maken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Lees meer
Cannenburch-kasteel-trouwen

Trouwen op kasteel Cannenburch

Aan de rand van een weeldering park staat kasteel Cannenburch. Een romantische en prachtig onderhouden locatie voor jullie ceremonie of bruidsreportage. Onze stijlvolle ontvangsthal biedt ruimte aan 60 personen en voor de intiemere ceremonie is er de prachtige kapel. Of kies voor een romantische buitenbruiloft bij de kasteelvijver. Voor een stijlvolle toost, feestelijk taartmoment of kasteelwaardig diner zitten jullie goed in het naastgelegen restaurant ‘Maarten in ’t Koetshuis’.

Kom kennis maken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Lees meer

Trouwen op huis Zypendaal

In het voormalige buitenhuis Zypendaal aan de rand van Arnhem kan getrouwd worden. De hoofdverdieping, gelegen op de begane grond, ademt historie en de sfeer uit de 18e eeuw. Met veel bezittingen van de oorspronkelijke bewoners is dit een prachtige en authentieke plek. De trouwzaal is stijlvol ingericht en kijkt uit over het bos en het park.

Kom kennis maken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Lees meer

Trouwen op huis Verwolde

Gelegen op het mooiste landgoed in de Achterhoek, biedt huis Verwolde uiteenlopende mogelijkheden om van jullie huwelijksdag een onvergetelijk gebeurtenis te maken.
De ceremonie vindt plaats in de oranjerie. Dit is ook de romantische locatie voor jullie festiviteiten, zoals het aansnijden van de bruidstaart, champagnetoost of receptie. Voor de fotoreportage hebben jullie keuze uit vele prachtige plekjes in het huis of buiten.

Kom kennis maken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Lees meer

Trouwen op kasteel Hernen

Vier de dag van je leven op kasteel Hernen. In het pittoreske gelijknamige plaatsje ligt het middeleeuwse kasteel tussen de weilanden en bossen. Ook de besloten ommuurde tuin is een plaatje. De ideale plek voor jullie huwelijksdag. De vrijdagen zijn speciaal vrijgehouden van andere activiteiten, zodat jullie in een besloten setting je huwelijksdag kunnen vieren.

Lees meer

Trouwen op kasteel Doorwerth

Over een prachtige met bomen omzoomde weg met hoogteverschillen doemt het kasteel op aan de rand van de uiterwaarden. Wandel met je geliefde over de ophaalbrug de sfeervolle binnenplaats op.
Deze op en top romantische locatie gelegen tussen Arnhem en Wageningen is het perfecte decor voor een huwelijksvoltrekking.

Lees meer
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.