Ja, wij willen trouwen op kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth, een romantische locatie – gelegen tussen Arnhem en Wageningen – biedt diverse mogelijkheden om van jullie huwelijksceremonie een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Trouwen op Doorwerth

Over een prachtige toegangsweg met bomen en hoogteverschillen doemt het kasteel op aan de rand van de uiterwaarden. Wandel met je geliefde over de ophaalbrug de sfeervolle binnenplaats op en geniet van jullie mooiste dag!

Vier jullie huwelijksceremonie of geregistreerd partnerschap op kasteel Doorwerth met de inzegening, het aansnijden van de bruidstaart, een champagnetoost, de fotoreportage, een receptie, lunch en/of het diner tot circa 100 personen.

Ceremonie in stijlvolle ruimtes in het kasteel

Statige Ridderzaal

Deze zaal is centraal gelegen in het kasteelmuseum en biedt ruimte aan maximaal 72 personen.

Zitplaatsen: 68 personen
Venterbank plaatsen: 2 personen
Trouwstoelen: 2 stoelen voor bruidspaar

Modern ingerichte Jac. P. Thijssezaal

Deze zaal bevindt zich boven in het kasteel (evt. met lift bereikbaar) en biedt
ruimte aan maximaal 64 personen.

Zitplaatsen: 62 personen
Trouwstoelen: 2 stoelen voor bruidspaar

Romantische en intieme torenkamer

Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping en was vroeger als kapel in gebruik. Er is ruimte voor maximaal 25 personen.

Zitplaatsen: 20 personen
Venterbank plaatsen: 5 personen

Trouwen in de binnentuin

De huwelijksvoltrekking kan bij mooi weer ook plaatsvinden in de binnentuin met het kasteel als decor. Bij slecht weer is er altijd de mogelijkheid naar het kasteel uit te wijken.

Doorwerth-huwelijk-binnentuin

Meer mogelijkheden

Bruidstaart en champagnetoost
In aansluiting op jullie ja-woord kunnen jullie onder de vier eeuwen oude acacia de bruidstaart aansnijden en een (champagne)toost uitbrengen.

Receptie of diner
Geheel naar jullie wens kan Kasteelcafé De Zalmen op het kasteelterrein jullie huwelijksdag verzorgen waarbij het jullie en je gasten aan niets zal ontbreken. Denk aan een een toost onder de acacia, lunch, receptie en/of een diner op het terras of in het Kasteelcafé.

Doorwerth-rondleiding-keukenmeid

Bruidsreportage
Zowel het kasteel als de omgeving van het kasteel biedt een prachtige locatie voor een bruidsreportage, ook wanneer jullie niet in het kasteel trouwen. Een bruidsreportage in het kasteel wordt begeleid door een medewerker en dient tijdig te worden gereserveerd.

Kasteelbezoek voor uw gasten
Na de huwelijksvoltrekking kunnen jullie de gasten een rondgang door het kasteel aanbieden, bijvoorbeeld wanneer jullie zelf een bruidsreportage willen maken. Kinderen kunnen in het kasteel of buiten onder begeleiding van jullie een leuke speurtocht doen.

Informatie & contact

Contact met kasteel Doorwerth (GLK)

Uiteraard kunnen jullie kasteel Doorwerth bezichtigen en/of een afspraak met een van onze medewerkers maken. Locatie bezoek is mogelijk op afspraak van dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. Meer informatie of een afspraak maken? Vul het contactformulier in.

Nog aan het oriënteren?

Bekijk de andere prachtige locaties van Geldersch Landschap & Kasteelen waar je kunt trouwen in een kasteel.

Contact met gemeente

De gemeente regelt het wettelijk huwelijk. Vanaf 2 weken tot uiterlijk 1 jaar voor de ceremonie ga je in ondertrouw bij de gemeente waar tenminste een van jullie woont. Ook laat je daar weten waar de ceremonie plaatsvindt en wie jullie getuigen zullen zijn.
Gemeente Renkum of via het Servicepunt, tel. 026 33 48 111

Contact met Kasteelcafé De Zalmen
Mail voor mogelijkheden naar info@dezalmen.nl

 

Info Kasteel Doorwerth

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Doorwerth

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.