Arrangementen op kasteel Doorwerth

Groepsbezoek

Bezoek het kasteel met jouw gezelschap

Op een prachtige plek in de uiterwaarden ligt het van oorsprong middeleeuws kasteel. Het is uitstekend bereikbaar vanaf de A50 en A12 en beschikt over eigen parkeerterreinen.

We helpen je graag met het samenstellen van een passend programma om samen met familie, vrienden, collega’s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te brengen.

Bekijk ook het aanbod actieve en sportieve activiteiten.

 

Groepsbezoek

Scholen

Met de klas naar een echt kasteel

Kastelen zijn spannende plekken voor kinderen en geweldige plekken voor onderwijs. Bovendien vinden wij het belangrijk om onze natuur- en erfgoedbewaarders van de toekomst nu al te leren kennen.

Docenten kunnen kiezen uit twee programma’s voor kinderen in de basisschoolleeftijd:

  • een levendige en leerzame rondleiding met gids over het leven in het middeleeuwse kasteel.
  • een speurtocht door het kasteel onder leiding van de leerkracht en eventuele ouders.
Scholen

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag in een echt kasteel

Een indrukwekkend kasteel waar echte ridders en jonkvrouwen hebben gewoond spreekt tot de verbeelding van veel kinderen. Op kasteel Doorwerth kan je zoon of dochter de verjaardag vieren in een spannende, historische omgeving.

Daarnaast worden er in het kasteel regelmatig activiteiten en speciale rondleidingen georganiseerd waar je ook met een kinderfeestje naar toe kunt gaan. Bekijk onze activiteiten, of doe een van de speurtochten in of om het kasteel.

Kinderfeestjes

Trouwen

Ja, ik wil trouwen op kasteel Doorwerth

 

Het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap is een zeer bijzonder moment. Hoe dat wordt ingevuld is persoonlijk en uniek. Kasteel Doorwerth is een van oorsprong middeleeuws kasteel, prachtig gelegen in de uiterwaarden, en daarmee heel geschikt voor je trouwdag. We hebben uitgebreide mogelijkheden en veel aandacht voor je persoonlijke wensen.

 

Trouwen

Vergaderen

Vergaderingen en bijeenkomsten in het kasteel

 

Ontvang je gasten op deze bijzondere locatie waar door de eeuwen heen al vele (jacht)partijen, feesten en (geheime) vergaderingen zijn gehouden. De sfeervolle zalen in het kasteel en de bijgebouwen lenen zich uitstekend voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, symposia, lezingen en exclusieve diners. Op het omliggende landgoed is plek voor grootschalige evenementen.

Vergaderen

Foto- & filmopnames

Foto- & filmopnames

Kasteel Doorwerth en omgeving wordt regelmatig gebruikt voor fotosessies of de opnames voor tv programma’s. Wil je ook een foto- of filmsessie op deze mooie locatie, bijvoorbeeld je trouwreportage, neem dan contact op.

 

Foto- & filmopnames

Info Kasteel Doorwerth

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Doorwerth

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.