Klachtenprocedure

Meer dan 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland zijn aan de zorg toevertrouwd van Geldersch Landschap & Kasteelen. Wij nemen deze taak uiterst serieus en werken voortdurend aan de kwaliteit van het kostbare Gelderse erfgoed, recreatieve voorzieningen en onze dienstverlening. Het kan zijn dat je over onze werkwijze of over andere zaken een klacht hebt. Wij willen dit graag weten, zodat we samen met jou naar een oplossing kunnen zoeken.

Aandacht voor jouw klacht

Iedere klacht die bij ons binnenkomt, wordt geregistreerd en via een vaststaande procedure afgehandeld. Zijn er veel vragen of klachten over een bepaald onderwerp dan zullen wij passende actie ondernemen. Bijvoorbeeld door hieraan aandacht te besteden op onze website. Indien nodig zullen wij onze procedures of activiteiten aanpassen.

Hoe dien je een klacht in?

 • Via het contactformulier
 • Telefonisch via onze donateursservice: 026 – 355 25 33 (tijdens kantooruren)
 • Per e-mail aan info@glk.nl
 • Per post:
  Geldersch Landschap & Kasteelen
  Donateursservice
  Postbus 7005
  6801 HA Arnhem

Welke gegevens hebben wij nodig?

 • Jouw naam en contactgegevens;
 • Waarover je een klacht indient;
 • Indien van toepassing: waar en wanneer de klacht is ontstaan (plaats, gebied, o.i.d.);
 • Eventuele bijlage.

Wat gebeurt er met jouw klacht?

Wij registreren uw klacht en je ontvangt een ontvangstbevestiging met daarin informatie over de verdere behandeling. Afhankelijk van de aard en complexiteit van de klacht, beantwoorden onze communicatiemedewerkers de klacht zelf of zorgen zij ervoor dat een andere, meer gespecialiseerde, medewerker reageert. 

Vragen die binnenkomen via het klachtenformulier, e-mail of per brief beantwoorden wij bij voorkeur binnen 3 werkdagen, maar in ieder geval binnen 14 dagen na binnenkomst. Wij proberen telefonische vragen direct te beantwoorden. Uiteraard behandelen we jouw klacht vertrouwelijk.
Ben je niet tevreden over de wijze waarop GLK jouw klacht heeft behandeld, dan kun je deze alsnog neerleggen bij het hoofd van de afdeling Marketing, Communicatie & Fondsenwerving.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.