Arrangementen op kasteel Cannenburch

Ben je op zoek naar een mooie locatie om te trouwen, een avontuurlijke kindermiddag te beleven of een warme familiedag te organiseren? Dan ben je op het Veluwse kasteel Cannenburch aan het juiste adres.

Groepsbezoek

Dé locatie – centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer – om samen met familie, vrienden, collega’s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te brengen.

Groepsbezoek

Schoolrondleidingen

Cannenburch schoolreisjes

Kasteel Cannenburch is voor kinderen in het basisonderwijs een leuke én leerzame bestemming voor een schoolreisje of een educatief uitje waarmee ze zich verdiepen in het middeleeuwse kasteel. Maak een keuze uit het uitgebreide programma, geschikt voor alle groepen binnen de basisschool.

Scholen

Trouwen

Slechts enkele kilometers van Apeldoorn aan de rand van een weelderig park staat kasteel Cannenburch. Een romantische en prachtig onderhouden locatie voor jullie ceremonie of bruidsreportage.

 

Trouwen

Vergaderen

Ontvang je gasten eens op onze historische locatie, die al eeuwen tot de verbeelding spreekt en je zeker zal inspireren. Kasteel Cannenburch biedt een representatief en stijlvol decor voor verschillende groepsgrootte, met de gewenste moderne faciliteiten. Van een brainstormsessie met een klein team in de vergaderzaal tot een ontvangst met 60 gasten in de Ontvangsthal, op kasteel Cannenburch is veel mogelijk.

Vergaderen

Foto- & filmopnames

Kasteel Cannenburch beschikt over diverse museale vertrekken en een bijzonder groen omliggend park die te gebruiken zijn als locatie voor foto- en filmopnames. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Met deze handige tips maak je de mooiste kasteelfoto’s!

 

 

Foto- & filmopnames

Info Kasteel Cannenburch

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Cannenburch

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.