Groepsbezoek

Huis Zypendaal, museum, mannetje van Zyp

Rondleiding

Geniet van de rondleiding door de sfeervolle vertrekken. De interieurdecoratie van het huis is deels nog uit de 18e eeuw. Een voorbeeld is de bijzondere marmeren vloer in de gang, waarin een kettingmotief is ingelegd. De hoofdverdieping is ingericht met objecten van de oorspronkelijke inboedel. Daaronder is een collectie familieportretten van de familie Brantsen. Ook het legendarische ‘Mannetje van de Zyp’ is te zien, een beeldje van een jongen met een drinkkan.

Cultuur- en natuurliefhebbers kunnen hun bezoek aan huis Zypendaal uitbreiden met o.a. een bezoek aan kasteel en park Rosendael, dat enkele kilometers verderop ligt. Het arrangement vanaf 20 personen biedt ook koffie of thee met gebak en een lunchbuffet op een prachtige plek, de Oranje-Rie op landgoed Rosendael.

Een rondleiding op aanvraag voor jouw gezelschap is het hele jaar mogelijk.

Veluwe Actief

Samen met Veluwe Actief verzorgen wij (sportieve) groepsactiviteitenzoals GPS routesscootertochten, kasteel– en schutterstoernooien voor uw familie, vrienden of collega’s op onze 7 opengestelde kastelen. De activiteiten zijn prima te combineren met een bezoek aan kasteel en park. 

Zypendaal huis, museum, groepen, bezoek

Tarieven

Bij een groepsrondleiding zorgen wij een voor een rondleider die het verhaal van en over het huis vertelt. Een rondleiding in het kasteel duurt ongeveer een uur. Voor een groepsrondleiding betaal je naast het groepstarief per persoon ook een bedrag van € 75,00 per rondleiding. Er kunnen maximaal 20 personen per rondleiding deelnemen. In geval van meerdere rondleidingen berekenen we € 25,00 per extra rondleiding. Museumkaarthouders en GLK pas houders hebben gratis toegang.

Voor groepsrondleidingen buiten de reguliere openingstijden berekenen wij minimaal 20 keer het groepstarief per persoon en de rondleiding kosten van € 75,00. De Museumkaart en GLK pas zijn in dit geval niet geldig.

Info Huis Zypendaal

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Huis Zypendaal

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.