Arrangementen op huis Zypendaal

Huis Zypendaal, een in oude stijl ingerichte buitenplaats nabij station Arnhem, is een bijzondere locatie. De interieurdecoratie van het huis is deels nog uit de 18e eeuw. Een voorbeeld is de bijzondere marmeren vloer in de gang, waarin een kettingmotief is ingelegd. De hoofdverdieping is ingericht met objecten van de oorspronkelijke inboedel. Daaronder is een collectie familieportretten van de familie Brantsen. Ook het legendarische ‘Mannetje van de Zyp’ is te zien, een beeldje van een jongen met een drinkkan. Huis Zypendaal is het hele jaar met een arrangement te bezoeken.

Groepsbezoek

Huis Zypendaal, museum, rondleiding, groepen, Arnhem, park, Gelderland

Huis Zypendaal, een in oude stijl ingerichte buitenplaats nabij station Arnhem, is een bijzondere locatie voor een uitje met familie, vrienden of vereniging. Je kunt kiezen voor een bezoek op eigen gelegenheid of een rondleiding door het huis. Een arrangement waarbij je ook kasteel en park Rosendael bezoekt, behoort ook tot de mogelijkheden.

Groepsbezoek

Scholen

Zypendaal park spelende kinderen op gras voor huis, museum

Huis Zypendaal biedt een mooie combinatie van plezier en educatie in en rondom een buitenplaats met landschapspark. De historie van het huis, de familie die in het kasteel woonde en de verschillen tussen het leven toen en nu bieden prachtige aanknopingspunten voor alle groepen binnen het basisonderwijs.

Scholen

Kinderfeestjes

Huis Zypendaal, kinderfeestje, schoolreisje, Arnhem, museum, groepen, kinderen, scholen

Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar huis Zypendaal in het Gelderse Arnhem voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Huis Zypendaal is een echte buitenplaats waar het lijkt alsof de vroegere familie er nog steeds woont. Ga als freule of jonker met de gouvernante op stap en ontdek hoe bijzonder het was om in dit huis te wonen. Liever naar buiten op ontdekkingstocht door park Zypendaal? Dat kan met onze knapzak!

Kinderfeestjes

Trouwen

Huis Zypendaal, trouwen, huwelijk, Arnhem, museum, Gelderland

In het romantische voormalige buitenhuis huis Zypendaal aan de rand van Arnhem kan getrouwd worden. De hoofdverdieping, gelegen op de begane grond, ademt historie en de sfeer uit de 18e eeuw, met veel bezittingen van de oorspronkelijke bewoners.

 

Trouwen

Vergaderen

Huis Zypendaal, vergaderen, museum, zakelijk, Arnhem, Gelderland

Ontvang je gasten eens op één van onze historische locaties, die al eeuwen tot de verbeelding spreken en je zeker zullen inspireren. Zypendaal biedt een representatief en stijlvol decor voor verschillende groepsgrootte, met de gewenste moderne faciliteiten.

Vergaderen

Foto- & filmopnames

Jullie (bruids)fotoshoot of filmopname organiseren in een groene historische omgeving? Dat kan bij huis Zypendaal. Het huis en het omliggende park lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor jouw (commerciële) productie. Er gelden wel enkele voorwaarden omdat het huis museaal is ingericht en er o.a. ook rekening gehouden moet worden met de reguliere openstelling. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Foto- & filmopnames

Info Huis Zypendaal

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Huis Zypendaal

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.