Wandelen

Binnen de poort

Een wandeling door de fraai aangelegde tuin is een echte aanrader. Niet alleen de aangelegde borders verrassen, maar ook de bijzondere bomen die op het landgoed staan vertellen ieder hun eigen verhaal. Beleef het zelf en ga op stap met de bijzondere bomenpadroute in de hand.
Honden mogen aangelijnd mee (honden kunnen niet mee de theeschenkerij in).

In de omgeving

Een mooie wandelroute van 11 kilometer, gemaakt door Jan ten Have van Achterhoek Toerisme neemt je mee door een prachtig stukje achterhoek. Vanaf huis Verwolde kom je langs verschillende karakteristieke boerderijen met gekleurde luiken. Ook de bijna 5 eeuwen oude zomereik bekend, geroemd en genoemd ‘De dikke boom’ kom je tegen op je pad.

Download Wandelen rondom huis Verwolde
Download Wandern rund um Haus Verwolde
Download Walking Tour around Verwolde House

Pieterpad

Het Pieterpad komt ook langs huis Verwolde. Speciaal voor wandelaars hebben we in de theeschenkerij lekkere en voedzame Pieterpadkoeken.

Meerdere routes

Er zijn nog een aantal aanbieders die mooie routes hebben gemaakt waarmee je ook langs huis Verwolde komt. Kijk op de links hieronder.

Route.nl Rondje huis Verwolde en park

Achterhoek.nl Wandelen vanuit huis Verwolde

Routeindex.nl Afwisselend landgoed Verwolde

Mooi-Achterhoek.nl Laren, Landgoed Verwolde en huis Verwolde 

Routeyou Ontdekken van de omgeving langs huis Verwolde

Bezoek Huis Verwolde

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.