Vergaderen

Lokale gastvrijheid

De oranjerie van huis Verwolde werd in 1890 gebouwd en is een heerlijk rustige en royale locatie. De openslaande deuren naar het grote terras en tuin geven een geheel andere sfeer aan zakelijke bijeenkomsten. Er kunnen tot 50 mensen worden ontvangen.

De culinaire invulling van lunch, borrel of receptie kan worden verzorgd door onze vaste, lokale kwaliteitscateraars.

Op alle verhuringen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Lees de algemene voorwaarden hier.

Programma op maat

Tweehonderd jaar woonde de familie Van der Borch van Verwolde in huis Verwolde en nog steeds is het huis uit 1776 in geheel originele staat te bekijken. Een rondleiding met privégids is dan ook een mooi programmaonderdeel van een zakelijke bijeenkomst op huis Verwolde. De tuinen lenen zich voor actieve en sportieve activiteiten. Op basis van de gewenste dagindeling maken we samen een programma op maat.

 

 

Veluwe actief

In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgt Veluwe Actief groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen van het Geldersch Landschap & Kasteelen. Bijvoorbeeld een e-bike tour, landgoedspelen of een schutterstoernooi.

Kijk op Veluwe Actief  voor een activiteit die bij jouw groep past.

Info Huis Verwolde

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Huis Verwolde

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.