Vier je kinderfeestje op huis Verwolde

Feestelijk verkleden en meer

Bij aankomst verkleden de kinderen zich in een prachtige jurk of stoer jonkerpak. Daarna maken zij samen met de gouvernante een bijzondere tocht door het huis. De kinderen leren sierlijk te buigen, statig te lopen en deftig te drinken. Een erwtenbedtest wijst uit of de kinderen van adel zijn.

  • Op aanvraag mogelijk van april t/m oktober op woensdag en zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur.
  • Dit feestje duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor maximaal 8 kinderen van 5 t/m 10 jaar.
  • Kosten: € 120,-

Op stap met de knapzak

Samen met de jarige en vriendjes en vriendinnetjes gaan jullie op stap met de knapzak. Voor onderweg zit er wat lekkers in de knapzak en als jullie weer terug zijn kunnen de kinderen op ontdekkingstocht door het onderhuis.  Zo maken ze kennis met de vroegere bewoners en hun personeel. Ze mogen in het bed van de huisknecht liggen, een bloemenboeket samenstellen en een familieteken op bestek graveren.

Natuurlijk moet er feestelijk worden afgesloten en dat doen we gezellig in de theeschenkerij. Er staat ranja met wat lekkers klaar en je kunt hier eventueel je cadeautjes laten uitpakken.

  • Op aanvraag mogelijk van april t/m oktober.
  • Starttijd tussen 11.00 en 14.00 uur.
  • Dit feestje duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor maximaal 8 kinderen van 5 t/m 12 jaar. (minimaal 1 volwassene per 4 kinderen mee als begeleiding)
  • Kosten: € 120,00

Lekkers mee?

Het is mogelijk om zelf iets lekkers mee te nemen voor bij de ranja. Graag horen wij dit van te voren in verband met de opmaak van de tafel in de theeschenkerij.

Reserveren kan via verwolde@glk.nl of via het contactformulier hieronder.

Info Huis Verwolde

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Huis Verwolde

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.