Top Trouwlocatie Route

Open Top Trouwlocatie Route

Trouwplannen? Kom tijdens de Open trouwlocatie route een kijkje nemen op deze romantische locatie en ontdek alle mogelijkheden.

Tijdens de Open trouwlocatie route laten we jullie graag het kasteel met de romantische trouwzaal zien en vertellen jullie over de mogelijkheden. Het naastgelegen koetshuis is een prachtige locatie om jullie feest te geven!  Je wordt er deze dag hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje en ontdekt wat er allemaal mogelijk is om er jullie huwelijk te vieren.

Reserveren is noodzakelijk door jezelf vooraf aan te melden op de website van Open trouwlocatie route

Voor vragen over kasteel Ammersoyen mail naar ammersoyen@glk.nl

Ook andere opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen openen de poorten voor de bruidsparen. Op de Geldersche pareltjes kan getrouwd worden en kunnen huwelijksfestiviteiten plaatsvinden. Van kleinschalig diner tot groot swingfeest en van stijlvol en klassiek tot eigentijds en modern. De mogelijkheden op de kastelen zijn zeer divers.

Praktische informatie

Wanneer

  1. zo. 30 juni 2024

    11.00 – 16.00 uur
  2. zo. 29 september 2024

    11.00 – 16.00 uur
  3. zo. 24 november 2024

    11.00 – 16.00 uur

Tickets

  • Volwassenen gratis

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Kasteellaan 1
5324 JR Ammerzoden
T 073 59 49 582
ammersoyen@glk.nl

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Op het parkeerterrein is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Bereikbaarheid

Kasteel Ammersoyen is goed bereikbaar via de A2, afrit 19 Ammerzoden. Kijk voor mogelijkheden met het openbaar vervoer op www.9292.nl.

Horeca in Koetshuis

Op de voorburcht van kasteel Ammersoyen is horecagelegenheid Het Koetshuis gelegen. Hier kun je terecht voor koffie of een lunch, maar ook voor feesten en partijen. Het Koetshuis beschikt over een terras met prachtig uitzicht op het kasteel.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Ammersoyen.

Top Trouwlocatie Route

Boek hier uw ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.