Spetterend Rosendael: bron van vermaak

Tussen de hooggelegen Veluwe en het laaggelegen IJsseldal liggen kasteel Rosendael en het bekende park Rosendael met de Bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen.

Kasteel & park Rosendael, nabij Arnhem is opengesteld voor bezichtiging. Bezoek het kasteel op eigen gelegenheid, met een rondleiding of tijdens één van de vele activiteiten.

English Deutsch

Openingstijden & entreetickets

Aangepaste openingstijden
In verband met buitenfestival ‘Klaterklanken’, is het kasteel & park zaterdag 13 juli alleen met een festivalticket te bezoeken. In het kasteel zullen er geen rondleidingen zijn en het park is niet op eigen gelegenheid te bezoeken.

Kasteel Rosendael
Van dinsdag t/m zondag opent het kasteel haar deuren om 12.00 uur. Kijk voor de actuele tijden via ‘Boek je tickets‘.

Park & kasteelwinkel
Het park & de kasteelwinkel zijn van maandag t/m zondag te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.

de Oranjerie
De Oranjerie is geopend van maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Extra informatie & tickets

Speciaal voor kinderen

Kasteel en park Rosendael is heel leuk om met je (klein) kinderen te bezoeken. Vier je kinderfeestje of neem deel aan een speciale activiteit.

Alles voor kinderen

Iets te vieren?

Ben je op zoek naar een mooie locatie om te trouwen, wil je een avontuurlijk kinderfeestje houden of op zoek naar een plek waar het tijdens je familiedag goed toeven is. Dan ben je op kasteel Rosendael aan het juiste adres.

 

Meer mogelijkheden
Kasteel Rosendael

Kasteel & omgeving

Rosendael is één van de oudste parken van ons land. Het park heeft een rijk plant- en dierleven. In juni hebben de weiden een prachtig roze-paarse gloed dankzij de bloei van duizenden rietorchissen.
In het schitterende landschapspark breng je moeiteloos een paar uur door. De mooie parkaanleg, bijzondere bomen, schelpengalerij en theekoepel zijn het bekijken zeker waard. Het beekje, de kettingbrug en de Bedriegertjes zullen veel gezinnen een hoop plezier geven.

Ontdek kasteel & omgeving

Info Kasteel Rosendael

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Rosendael

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.