Arrangementen op kasteel Rosendael

Tussen de hooggelegen Veluwe en het laaggelegen IJsseldal ligt kasteel Rosendael en het bekende park met de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen. Deze prachtige locatie is zeer geschikt als trouw- of vergaderlocatie en groepsontvangsten en feesten van jong tot oud.  Kasteel en park bekijken, culinair genieten en activiteiten ondernemen met familie, vrienden of vereniging in park en kasteel Rosendael.

Groepsbezoek

bedriegertjes groep

Kasteel en park bekijken, culinair genieten en activiteiten ondernemen met familie, vrienden of vereniging in park en kasteel Rosendael.

Groepsbezoek

Scholen

Kinderen kijken er vaak reikhalzend naar uit: het jaarlijkse schoolreisje. Kasteel & park Rosendael biedt scholen een betaalbaar programma met vertier en educatie in een van oorsprong middeleeuws kasteel met schitterend groot landschapspark.

Scholen

Kinderfeestjes

park rosendael kids

Vier de verjaardag van uw dochter of zoon in een heus kasteel waar graven en hertogen hebben gewoond of lekker buiten in het park met activiteiten.
Kasteel en park Rosendael nabij Arnhem biedt twee kinderpartijtjes:
Speurfeest in het park.
Hoe word ik een echte prins of prinses?

Kinderfeestjes

Trouwen

trouwen rosendael

Eén van de mooiste en meest romantische locaties in Gelderland voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is zonder twijfel kasteel en park Rosendael. Van sprookjesachtig tot stijlvol modern, jullie bruiloft in het van oorsprong middeleeuwse kasteel of buiten in de romantische rozentuin, zal onvergetelijk zijn.

 

Trouwen

Vergaderen

In kasteel Rosendael in Rozendaal bij Arnhem gaat u terug naar de tijd dat de graven en hertogen van Gelre er ruim 200 jaar verbleven. Gelegen in een uitgestrekt landschapspark, biedt het een decor waar uw medewerkers of klanten nog lang over zullen napraten.

Vergaderen

Foto- & filmopnames

Jullie (bruids)fotoshoot of filmopname organiseren in een groene historische omgeving? Dat kan bij kasteel Rosendael. Het kasteel en het omliggende park lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor jouw (commerciële) productie. Er gelden wel enkele voorwaarden omdat het huis museaal is ingericht en er o.a. ook rekening gehouden moet worden met de reguliere openstelling. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Foto- & filmopnames

Info Kasteel Rosendael

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Rosendael

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.