Trouwen

trouwen kasteel rosendael

Alle festiviteiten die horen bij het voltrekken van een huwelijk en het sluiten van een geregistreerd partnerschap kunnen in kasteel & park Rosendael plaatsvinden: de voltrekking van het burgerlijk huwelijk, aansnijden van de bruidstaart en champagnetoost, de fotoreportage, receptie, diner of feest; jullie hoeven Rosendael niet te verlaten.

Jullie kunnen er terecht voor een intiem samenzijn of voor een uitbundig, groots feest. Er kan gekozen worden voor stijlvol en ingetogen of voor ongedwongen en spontaan. Willen jullie er alleen het huwelijk of het geregistreerd partnerschap voltrekken? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Jullie zijn van harte welkom!

kasteel rosendael

Tarieven

Op kasteel & park Rosendael kunnen jullie voor de trouwceremonie gebruikmaken van de Torenzaal, Van Pallandt kamer of de Rozentuin. Trouwen op het kasteel is al mogelijk vanaf € 450,00.

Voor een geheel verzorgde trouwdag, mail naar rosendael@glk.nl. Voor de cateringmogelijkheden en tarieven nemen jullie contact op met onze huiscateraar de Oranjerie. 

Rosendael torenzaal

Capaciteit

De Van Pallandt kamer in het kasteel biedt ruimte aan maximaal 28 genodigden en de Torenzaal is geschikt voor 45 genodigden.
Groter gezelschap? Kies dan voor trouwen in de Rozentuin of in de Oranjerie.

Nog aan het oriënteren?

Bekijk de andere prachtige locaties van Geldersch Landschap & Kasteelen waar je kunt trouwen in een kasteel.

Info Kasteel Rosendael

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Rosendael

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.