Logeren in Gelderland

Buitenleven vakanties heeft het aanbod van vakantiewoningen in de mooiste Nederlandse natuur. Van bijzondere boerderijen tot een statige villa: er is voor iedereen een droomlocatie. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, ze liggen op unieke plekken in de natuur. Overdag genieten van de natuur, al wandelend of fietsend, 's avonds met een glas wijn bij de houtkachel. Nu ook in natuurgebieden en op landgoederen van GLK!

Sluishoofd Batenburg

Gelegen aan de rand van het pittoreske stadje Batenburg in het Rijk van Nijmegen, met uitzicht op de ruïne van voormalig kasteel Batenburg is dit een unieke plek. Het gemeentelijk monument is een compacte woning geschikt voor 3-4 personen. Bijzonder is het fenomenale uitzicht op de ruïne. De woning is van moderne gemakken voorzien en compleet ingericht.
Meer informatie en reserveren.

 

 

 

Koetshuis Verwolde

Met een verblijf in het koetshuis Verwolde ervaar je hoe wonen op zo’n bijzondere plek voelt. Zodra het hek is gesloten bent u de enige bewoner op het landgoed in het Achterhoekse Laren bij Lochem. Het bijzonder luxe uitgevoerde 6-persoons vakantiehuis maakt een verblijf onvergetelijk. Ontspan in de avondzon in de tuin, maak gebruik van de sauna, kook voor het hele gezelschap of lees een boek bij de historische kachel.
Meer informatie en reserveren.

 

 

'Boslust' Zwaluwenburg

Op landgoed Zwaluwenburg (‘t Harde) is een rietgedekte boswachtershuis uit 1843 verbouwd tot exclusief vakantieverblijf voor vier personen. Het huis is voorzien van alle hedendaagse gemakken én nog steeds rijk aan mooie details zoals originele plafondbalken, stalramen en hooiluik. Buiten is het goed toeven op het terras en in de grote tuin, met uitzicht op een paardenweitje en appelboomgaard. Op het landgoed vindt u een grote kruidentuin, zorgboerderij met winkeltje en typisch Noord-Veluwse boerderijen. Het stadje Elburg en het Veluwemeer liggen vlakbij.
Meer informatie en reserveren.

 

 

Poortgebouw Doorwerth

Waan je een middeleeuwer tijdens een verblijf op deze prachtige locatie bij het voor publiek opengestelde kasteel Doorwerth. Precies boven de poort is een comfortabele vakantiewoning gerealiseerd. Via de stenen wenteltrap klim je naar de woonverdieping. Daarboven bevinden zich twee slaapkamers. De woning is compact, maar van alle gemakken voorzien, voor maximaal 4 personen. Geniet van het kasteel, de uiterwaarden, het bos en schitterend uitzicht op het Duno plateau.
Meer informatie en reserveren.

 

 

Vakantiewoningen Gorssel

Nabij het dorpje Gorssel, ten zuiden van Hanzestad Deventer, zijn twee woningen gesitueerd: De Ooievaar en Nieuw Senneke. De moderne uitstraling aan de buitenzijde en het gebruik van lokaal Geldersch hout geven een mooi contrast. De identieke vakantiewoningen zijn allebei geschikt voor vier personen en van alle luxe voorzien. De woonkamer heeft door de grote glazen wand een schitterend uitzicht, compleet met houtkachel. De compleet uitgeruste keuken met apparatuur en de badkamer bevinden zich beneden. Boven zijn twee slaapkamers.
Meer informatie en reserveren Nieuw Senneke / De Ooievaar.

 

 

Schaffelaarse Boshuis

Het Schaffelaarse Boshuis bevindt zich te midden van Landgoed Schaffelaar, gelegen aan de rand van Barneveld. Deze oude boerderij uit 1869 wordt omringd door een parkbos met uitgestrekte lanen, vijvers en weides met koeien. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is de boerderij goed toegankelijk voor mensen die minder mobiel zijn. Met de overige slaapkamers op de 1e verdieping, is de woning geschikt voor maximaal 8 personen. Bij mooi weer is het goed vertoeven op het terras aan de achterzijde van de woning.
Meer informatie en reserveren.

 

Buitenleven Vakanties is een initiatief van dé drie natuurorganisaties van Nederland: 12Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.