Vier de verjaardag in een stoer kasteel

hernen pratende lamp kinderen

Dwaal met je vrienden en vriendinnen door het kasteel. Voordat je op pad gaat ligt in de schatkist een belangrijke brief en een ‘pratende’ lantaarn. Tijdens de rondgang hoor je niet alleen van de kasteelmuis over het leven in het kasteel, jullie gaan ook op zoek naar de code om de schatkist te kunnen openen. Als de kist open gaat is er voor iedereen een kleine attentie.

Op zolder gaan jullie ook nog kijken naar een hele gave show over de ingestorte toren. Er valt dus veel te ontdekken!

Op de binnenplaats mag je na afloop pijl en boogschieten, waarna je buiten het kasteel een leuke buitenspeurtocht gaat doen.

Het is natuurlijk extra leuk als je verkleed komt!
Zelf meegebrachte drinken en/of eten is buiten toegestaan, er staat een picknickbank voor jullie klaar op het grasveld.

Maar je kan ook in ons ‘Keldertje’ terecht voor een sapje, warme chocolademelk, appeltaart, koek of een zakje chips.

Het gehele programma duurt zo’n 1,5 uur.
Na het ontvangst en uitleg door de gastvrouw/heer gaan de kinderen onder begeleiding van de ouder(s)/begeleiders de rondgang maken.

Het kinderfeestje is te boeken op woensdag – donderdag en zaterdagmiddag om 14,30 of 15.00 uur. De kosten zijn € 89,- inclusief 10 personen.

Dit programma is te boeken van april t/m oktober. (m.u.v. schoolvakanties) Tijdens schoolvakanties zijn er extra kinderactiviteiten die ook geschikt zijn voor kinderfeestjes.

Kom je met meer dan 10 personen? Dan betaal je aan de kassa voor ieder kind boven de 10 personen € 8,- en volwassenen betalen €13,50. (donateurspas/museumkaart is dan ook geldig)

U kunt hier het kinderfeestje boeken.

 

Info Kasteel Hernen

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Hernen

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.