Arrangementen op kasteel Hernen

Bezoek het middeleeuwse kasteel in het land van Maas en Waal, gelegen in het pittoreske dorpje Hernen omgeven door bos en weilanden. Deze prachtige locatie is zeer geschikt als trouw- of vergaderlocatie en groepsontvangsten van jong tot oud. 

Groepsbezoek

Op kasteel Hernen ontvangen wij u graag met uw familie, vrienden, collega’s of uw vereniging om u de late middeleeuwen te laten beleven. Laat u door de “pratende” lantaarn meenemen naar het jaar 1544, toen Reyner van Wijhe en zijn eega Margretha het kasteel kwamen bewonen. 

Of ga met een gids op pad in en/of buiten het kasteel tijdens de kasteelrondleiding om meer over aanleg van omgeving en kasteel te leren.

Groepsbezoek

Scholen

Kasteel Hernen biedt een educatief programma aan voor leerlingen van groep 1 t/m 8.
Tevens bieden wij mogelijkheden voor een wandeling met de boswachter, een schoolreisje of andere creatieve invulling voor uw school. Interesse? Meer info in de link.

Scholen

Kinderfeestjes

Vier de verjaardag van uw dochter of zoon in een stoer kasteel.
Waan je in de middeleeuwen en ontdek de schatkisten vol opdrachten om zo achter de code te komen…
Meer info:

Kinderfeestjes

Trouwen

Vier de dag van je leven op kasteel Hernen.

In het pittoreske plaatsje Hernen ligt het middeleeuwse kasteel  midden tussen de weilanden en bossen en daarbij aangrenzend aan het kasteel een besloten ommuurde tuin. De ideale plek voor jullie huwelijksdag. 

Trouwen

Vergaderen

De zalen in het kasteel bieden voor de zakelijke en particuliere klant veel mogelijkheden voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, symposia, lezingen, exclusieve diners, barbecues op de binnenplaats of grotere evenementen op de omliggende terreinen. 

Vergaderen

Foto- & filmopnames

Kasteel Hernen beschikt over diverse zalen en een prachtige binnenplaats die te gebruiken zijn als locatie voor foto- en filmopnames. De kasteeltuin is ideaal voor een romantische bruidsreportage.

Foto- & filmopnames

Info Kasteel Hernen

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Hernen

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.