beenbreek

Bijdrage verlagen

Mocht je bijdrage op dit moment financieel niet zo goed uitkomen of wil je graag een ander goed doel structureel steunen, dan kun je jouw bijdrage aan Geldersch Landschap & Kasteelen ook verlagen. Voor een minimaal bedrag van €23,50 per jaar of € 2,50 per maand kun je je donateurschap inclusief alle voordelen behouden en ons werk voor de Gelderse natuur en cultuur blijven steunen. Wij zijn blij met alle steun! Klik hier om de bijdrage te verlagen.

Opzeggen

Wil je je donateurschap helemaal opzeggen? Gebruik dan het formulier op deze pagina. Dat vinden we uiteraard jammer. Mocht je ons in de toekomst opnieuw willen steunen, dan zien we je graag weer terug als donateur. Hartelijk dank voor jouw steun!

Opzeggen donateurschap

Dit nummer is te vinden op je donateurspas.

Gegevens donateur

Aanhef
Wil je een bevestiging van opzegging ontvangen?
De opzegging gaat in

We gaan ervan uit dat men minimaal 1 jaar donateur is

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.