Groepsbezoek

Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje.  Bezoek deze middeleeuwse waterburcht met uw vereniging, collega’s, familie of vrienden en laat u meevoeren door de tijd.

Groepsrondleiding

Tijdens de rondleiding neemt een gids u mee door de mooiste vertrekken van het kasteel en vertelt over de rijke geschiedenis van Ammersoyen.

 • Duur: 60 tot 75 minuten of aangepast aan jullie wensen
 • Groepsgrootte: max. 25 personen per groep, 3 groepen tegelijk mogelijk.
 • Tarief*: €10,00 p.p. + €75,- gidskosten. Voor 2e en 3e groep: gidskosten €25,-. Museumkaart en de donateurspas van GLK zijn geldig.

* Buiten openingstijden: €14,50 p.p. + kosten per gids. De Museumkaart en de donateurspas van GLK pas zijn niet geldig. Er geldt een minimum aantal van 20 personen.

Rondje Ammersoyen

Wandeling om het kasteel met een gids die u tal van wetenswaardigheden uit de geschiedenis van Ammersoyen vertelt. Het wandelpad is ook geschikt voor wie minder goed ter been is of een rolstoel gebruikt.

 • Duur: 45 minuten
 • Groepsgrootte: max. 25 personen per groep, 2 groepen tegelijk mogelijk.
 • Tarief*: €5,00 p.p. + €25,- gidskosten per groep. Museumkaart en GLK Donateurspas pas zijn niet geldig.

* Buiten openingstijden: €7,50 p.p. + €25,- gidskosten per groep. De Museumkaart en de donateurspas van GLK pas zijn niet geldig. Er geldt een minimum aantal van 20 personen.

Kasteelbezichtiging met introductie gids

Jullie worden ontvangen door een gids die aan de hele groep een introductie geeft op de geschiedenis van het kasteel. Aansluitend bezichtigt u op eigen gelegenheid en op eigen tempo de zalen van Ammersoyen.

 • Duur: 60-75 minuten
 • Groepsgrootte: maximaal 50 personen
 • Tarief*: €10,00 p.p. + €50,- gidskosten. Museumkaart en de donateurspas van GLK zijn geldig.

* Buiten openingstijden: €14,50 p.p. + €75,- gidskosten. De Museumkaart en de donateurspas van GLK zijn niet geldig. Er geldt een minimum aantal van 20 personen.

Ammersoyen & Heusden groepsarrangement

Een bezoek aan kasteel Ammersoyen in combinatie met een stadswandeling met een gids door het pittoreske vestingstadje Heusden. Samen met een ontvangst met koffie en gebak en een lunch in het Koetshuis bij het kasteel is dit een compleet verzorgd groepsuitje.

 • Duur: van 10.00 tot circa 16.00 uur.
 • Groepsgrootte: minimaal 20 personen
 • Tarief: €45,- p.p. + €15,00 reserveringskosten. Geen gidskosten.

Neem voor meer informatie over dit groepsarrangement contact met ons op via onderstaand formulier.

Horeca bij het Koetshuis

Combineer uw groepsbezoek met een ontvangst met koffie en gebak, een lunch of bijvoorbeeld een high-tea in Het Koetshuis op de voorburcht van het kasteel. Meer informatie of reserveren: www.koetshuis-kasteel-ammersoyen.nl

Veluwe Actief

Samen met Veluwe Actief verzorgen wij (sportieve) groepsactiviteitenzoals GPS routesscootertochten, kasteel– en schutterstoernooien voor uw familie, vrienden of collega’s op onze 7 opengestelde kastelen. De activiteiten zijn prima te combineren met een bezoek aan kasteel en park. 

Info Kasteel Ammersoyen

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Ammersoyen

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.