Vergaderen

Het kasteel heeft verschillende historisch ingerichte vertrekken die geschikt zijn voor allerlei evenementen. Van vergaderingen tot lunches en van brainstormsessies, congressen tot feesten. Daarnaast biedt het park een prachtige omgeving voor een bedrijfsuitje.

Vergaderen kan bij ons in diverse ruimtes met een capaciteit tot maximaal 100 personen.

Ontdek kasteel & park

Een mooie aanvulling op uw programma is een (thema)rondleiding door het kasteel van een half uur of een uur. Het landschapspark met slingerende paden, de Bedriegertjes, schelpengalerij en bijzondere struiken en bomen leent zich voor (sportieve) activiteiten tijdens bedrijfsuitjes en teambuilding, een ontspannen wandeling of interessante rondleiding met een parkgids.

Culinair genieten

De Oranjerie en kasteelcafé de Oranjerie van het landgoed zijn heerlijke plekken om koffie te drinken en om aan te schuiven voor een goedverzorgde lunch of borrel.

Een receptie of feest exclusief voor uw gezelschap kan in de Oranjerie. Deze is geschikt voor gezelschappen tot 150 personen en beschikbaar van medio mei t/m medio oktober. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op de rozentuin, de schelpengalerij en het kasteel.

veluwe actief - peter oversteegen

Veluwe Actief

Samen met Veluwe Actief verzorgen wij sportieve groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld GPS routesscootertochten, kasteel– en schutterstoernooien voor uw familie, vrienden of collega’s op onze 7 opengestelde kastelen. De activiteiten zijn mooi te combineren met een bezoek aan kasteel en park.
In de flyer kunt u de diverse mogelijkheden bekijken.

Info Kasteel Rosendael

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Rosendael

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.