park rosendael kids

Speurfeest in het park

Bij het speurfeest ga je zelf met je vriendjes en vriendinnetjes op pad in het park. Je krijgt van ons een speurpakket, compleet met Beleef! plattegrond, speurtocht en speurattributen. Na afloop ontvang je van ons een heerlijk fris glaasje ranja, een kasteelkleurplaat en mag je grabbelen in onze grabbelton!
€ 95,00 met max. 12 personen

Hoe word ik een echte prins of prinses?

Maak een tocht van een uur door het kasteel met een hofdame of een lakei. Leer een sierlijke buiging maken, statig lopen en deftig drinken. De erwtentest maakt uit of je een echte prins of prinses bent!
Na afloop ontvang je van ons een heerlijk fris glaasje ranja, een kasteelkleurplaat en mag je grabbelen in onze grabbelton!
€ 95,00 met max. 12 personen.

Prins(es) heerlijke afsluiting

Maak het kinderfeestje helemaal compleet en strijk neer bij de Oranjerie. Je versiert hier een wafel met een heerlijk topping. Natuurlijk hoort daar een lekker glas ranja bij.
Meer informatie kan je inwinnen bij de Oranjerie, via info@oranje-rie.nl.

Creatief bij Onestopworkshop

In het souterrain van Kasteel Rosendael bevindt zich het atelier van Onestopworkshop. Een creatieve werkplaats waar iedereen welkom is voor het volgen van een workshop of cursus. Ongeacht je leeftijd of creatieve ervaring, je kunt lekker aan de slag. Kom bijvoorbeeld pottenbakken of schilderen, met altijd een magisch en inspirerend uitzicht over de vijvers rondom het kasteel.

Je kunt je bezoek aan het kasteel combineren met een creatieve activiteit. Maar daarnaast is het atelier van Onestopworkshop ook de plek voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes, welke op een kunstzinnige manier kan worden ingevuld.
Interesse? Reserveer hier een plekje of neem contact op.

Info Kasteel Rosendael

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Rosendael

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.