Groepsbezoek

Groepen vanaf 20 personen kunnen hun eigen programma samenstellen. Bekijk het kasteel met de historische rondleiding of één van de speciaal ontwikkelde themarondleidingen. Het landschapspark met slingerende paden, veel groen en de Bedriegertjes is een heerlijke plek om doorheen te wandelen. Ook een programma met actieve of sportieve activiteiten is mogelijk.

Kasteel Rosendael interieur

Rondleiding kasteel

Met een gids bezoekt u het hele kasteel.
Een rondleiding in het kasteel duurt
ongeveer een uur.

Voor een groepsrondleiding betaalt u naast het entreetarief per persoon ook een bedrag van
€ 75,00 per rondleiding. Er kunnen maximaal 20 personen per rondleiding deelnemen. In geval van meerdere rondleidingen berekenen we
€ 25,00 per extra rondleiding. Museumkaarthouders en GLK pas houders hebben gratis toegang.

Voor groepsrondleidingen buiten de reguliere openingstijden berekenen wij minimaal 20 keer het entreetarief per persoon en de rondleidingskosten van € 75,00. De Museumkaart en GLK pas zijn in dit geval niet geldig.

Parkrondleiding

Bezoek het park met een interessante rondleiding. Inclusief Bedriegertjes, oude paardenstallen en kasteelsouterrain.

Rondleiding voor max. 20 personen € 75,00, per volgende groep van max. 20 personen € 25,00.
Daarbij € 6,00 volwassenen, € 4,00 kinderen 4-18 jaar, Donateurs GLK en Museumkaarthouders gratis entree.

Een combinatie rondleiding kasteel en park is mogelijk. Daarvoor is het tarief van de kasteelrondleiding geldig +  € 5,00 per persoon voor de parkrondleiding.

bibliotheek rosendael

Themarondleidingen

  • Bij de tijd: aandacht voor de bijzondere klokken in het kasteel.
  • Oorlogstijd: we gaan in op de tijd van de Tweede Wereldoorlog.
  • Tuinsieraden: hoe haalden bewoners buiten naar binnen?

Tarieven
Rondleiding voor max. 20 personen € 75,00
Per volgende groep van max. 20 personen € 25,00
Naast de entree p.p. betaalt u € 5,00 p.p. voor de themarondleiding.

Oranje-rie, horeca, rosendael, terras

Culinair genieten

De Oranjerie en kasteelcafé de Oranjerie van het landgoed zijn heerlijke plekken om koffie te drinken of om aan te schuiven voor een goedverzorgde lunch of borrel.

Een receptie of feest exclusief voor uw gezelschap kan in de Oranjerie. Deze is geschikt voor gezelschappen tot 150 personen en beschikbaar van medio mei t/m medio oktober. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op de rozentuin, de schelpengalerij en het kasteel.

Creatief bij Onestopworkshop

In het souterrain van Kasteel Rosendael bevindt zich het atelier van Onestopworkshop. Een creatieve werkplaats waar je welkom bent voor een workshop of cursus. Ongeacht je leeftijd of creatieve ervaring, je kunt lekker aan de slag met pottenbakken of schilderen. Met altijd een magisch en inspirerend uitzicht over de vijvers rondom het kasteel.

Je kunt je bezoek aan het kasteel combineren met een creatieve activiteit. Maar daarnaast is het atelier ook de plek voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes, welke op een kunstzinnige manier kan worden ingevuld.
Reserveer een plekje of neem contact op.

Veluwe Actief

Samen met Veluwe Actief verzorgen wij (sportieve) groepsactiviteiten zoals GPS routesscootertochten, kasteel– en schutterstoernooien voor uw familie, vrienden of collega’s op onze 7 opengestelde kastelen. De activiteiten zijn mooi te combineren met een bezoek aan het kasteel en park.

Info Kasteel Rosendael

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Rosendael

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.