Foto- en filmopnames

kasteel rosendael trouwen

Jullie (bruids)reportage of filmopname organiseren in een groene historische omgeving? Dat kan bij kasteel & park Rosendael het hele jaar. Het kasteel en omliggende park lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor jullie (commerciële) productie.

Voor het gebruik van de locatie vragen wij voor een locatievergoeding. Een bruidsreportage in het park is mogelijk vanaf € 100,00. Voor een combinatie van kasteel & park geldt een vergoeding vanaf € 300,00.

Voor reportages met commerciële doeleinden gelden andere tarieven.

Er gelden wel enige voorwaarden omdat het kasteel museaal is ingericht. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de reguliere openstelling. Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

 

Info Kasteel Rosendael

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Rosendael

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.