Vacatures raad van toezicht

Voor Geldersch Landschap & Kasteelen zoeken wij twee leden raad van toezicht. Eén kandidaat met een sterke financiële achtergrond en één kandidaat met een marketing/ communicatie (en digitalisering) achtergrond. Als RvT lid kan je de hoofdlijnen van het totale beleid beoordelen en heb je aantoonbare bestuurlijke ervaring. Het verdient affiniteit te hebben met en kennis van het landelijk gebied, erfgoed of HRM.
Bij Geldersch Landschap & Kasteelen is diversiteit van groot belang en is er in het bijzonder aandacht voor kandidaten met een niet-westerse en/of bi-culturele achtergrond, en ook voor jongere leden.

© Arie de Knegt


Reageren kan tot vrijdag 23 februari op https://crmlink.nl/twee-leden-raad-van-toezicht-geldersch-landschap-kasteelen.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.