‘Mooiste landgoed van Gelderland’

Onze inmiddels gepensioneerde directeur Peter van den Tweel wandelt graag in Warnsborn bij Arnhem. In de uitzending van BuitenGewoon-radio van 8 oktober liet hij verslaggever Marc Loeven de meest bijzondere plekjes zien. Natuurlijk komt de gloednieuwe audiotour op landgoed Warnsborn ook aan bod.

Lees en luister verder op de pagina van BuitenGewoon-radio.

Ga zelf ook op pad met de gloednieuwe Wandeling Vol Verhalen. Luister tijdens je wandeling naar de boswachter en zijn collega’s die je meenemen op ontdekkingstocht.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.