Jaarkalender 2024

Wilt u het hele jaar genieten van de mooiste foto’s? Bestel dan de jaarkalender 2024 van Geldersch Landschap & Kasteelen! Een mooi cadeau voor uzelf of een ander, bijvoorbeeld voor de feestdagen of een verjaardag. En met de aankoop van deze kalender draagt u ook nog eens actief bij aan de bescherming van de Gelderse natuur en erfgoederen. Want de opbrengst gaat volledig naar onze natuur- en cultuurprojecten.

Het mooiste van Gelderland

Voor deze nieuwe kalender trokken onze fotografen erop uit in Gelderland. Ze fotografeerden de intrigerende planten- en dierenwereld, fraai ingerichte kastelen en bijzondere, onverwachte plekjes in de natuur. De mooiste foto’s kregen een plaats in deze kalender! Iedere maand weer een andere schitterende foto uit onze rijke collectie met een uitgebreide beschrijving.

De kalender is nu te bestellen in de webwinkel.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.