25 jaar steun van de Postcode Loterij

Gele kwikstaart

De Nationale Postcode Loterij zet zich in voor een rechtvaardige en groene wereld. De provinciale Landschappen worden via de koepelorganisatie LandschappenNL al sinds 1996 gesteund door de Postcode Loterij en haar deelnemers. Dankzij die jaarlijkse bijdrage ontvingen wij in de afgelopen 25 jaar gezamenlijk maar liefst € 358,8 miljoen.

Een kwart eeuw impact op natuur, landschap en beleving

Mede dankzij de jarenlange steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers hebben de Landschappen de afgelopen 25 jaar heel veel bereikt. Naast de jaarlijkse bijdrage ontvingen we ook extra bijdragen voor bijzondere projecten van de Postcode Loterij, waaronder Nederland Zoemt en Plan Boom

Benieuwd naar 25 hoogtepunten in heel Nederland? Bekijk de video!

LandschappenNL ontvangt de komende 5 jaar opnieuw een jaarlijkse bijdrage van de Postcode Loterij; wij zijn trots en verheugd dat we na 25 jaar wederom het vertrouwen krijgen voor een nieuwe samenwerking.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.