Wintersferen wandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
9 februari 2022

De natuur is in winterrust, maar toch valt er van alles te ontdekken. Natuurlijk kunnen we, nu de dagen kort zijn en het buiten koud is, binnen gaan zitten en wachten tot het weer lente wordt. Maar daar worden we niet gelukkiger van en het is zeker niet gezond. Doordat dat de bomen kaal zijn valt er veel moois te ontdekken. Afhankelijk van de temperatuur zijn de knoppen van verschillende bomen en struiken aan het veranderen en zich aan het voorbereiden op de lente. De boswachter neemt jullie mee door het bijzondere landschap van rivierduinen en komgronden. Het is een uniek gebied in het Land van Maas en Waal.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

    • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 2 uur.
    • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
    • Startlocatie: de parkeerplaats aan de Hoekgraaf 13.
    • Informatie: Anton van der Velde tel. 0616651048  of Cor Custers, tel. 06-44380502.
    • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Bergharen en Horssen

Meer info