Wilde ochtendwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
22 november 2017

Majuba en Scherpenberg zijn twee glooiende bosgebieden op de Veluwe, in het buitengebied van Epe. Het is onderdeel van de vrije wildbaan en de kans op het hebben van een spannende ontmoeting met grofwild is dan ook groot. Maar waar houden de dieren zich schuil? Dat weet de boswachter. Hij weet waar hij dierensporen en wild kan vinden en neemt u graag mee door bos, langs plassen en open velden. Pas op: hier en daar kan het drassig zijn, dus denk daarom aan stevig schoeisel. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 9.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: parkeerplaats GLK op de kruising van de Koekenbergweg en de Officiersweg te Epe.
Routebeschrijving: komend vanaf de A50 Apeldoorn –Zwolle, neem afslag Epe. U passeert een rotonde, stoplichten en nogmaals een rotonde. Rijdt daarbij steeds rechtdoor (N309). Ca 1,5 km na deze 2e rotonde: 1e weg rechts nemen = Koekenbergweg. Volg deze ca 1 km tot u aan een kruising komt  waar u niet verder rechtdoor kunt aan. De parkeerplaats is links.
Informatie: Fokko Andringa, tel. 0651543444.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Locatie

Scherpenberg en Majuba, Morena

Meer info