Vrijwilligers gezocht.

Let op: Dit evenement is geweest.
29 september 2018

Zaterdag 29 september 2018 organiseert kasteel Hernen, samen met Bezoekerscentrum Bakhuis Leur, een kennismakingsbijeenkomst voor mensen die interesse hebben om zich als vrijwilliger in te zetten. Tijdens deze middag krijgt u een rondleiding door het kasteel en vertellen wij wat het vrijwilligerswerk inhoudt . Tevens is er de mogelijkheid om ons het hemd van het lijf te vragen.

Voor het kasteel zijn wij op zoek naar gastheren/-vrouwen, handige klussers voor het klusteam, tuinierders, housekeepers vaste collectie, educatievrijwilligers en evenementenhulpen.

Voor Leur zijn wij op zoek naar zowel gastheren/-vrouwen als naar bakkers en (leerling)stokers van de historische takkenbos oven.

Voor re-enacters en ambachtslieden met een middeleeuws ambacht die interesse hebben om dit op Kasteel Hernen te doen, kunnen ook reageren via onderstaand emailadres. Voor hen start het programma om 16.00 uur!

Het programma: zaterdag 29 september 2018
15.00 uur: korte rondleiding door het kasteel.
15.45 uur: informatie bijeenkomst in de Ridderzaal
17.00 uur: afsluiting
Voor koffie/thee wordt gezorgd.

Is uw interesse gewekt? Meldt u dan aan door een mailtje te sturen naar hernen@glk.nl of via het reactie formulier t.a.v. Maaike, re-enacters en ambachtslieden: een mail t.a.v. Bart

 

Locaties

Kasteel Hernen

Meer info

Land van de Heerlijkheden - bakhuis Leur

Meer info