Professor Bombasticus

21 oktober 2021

Monstersoep!! Veel mensen zijn bang voor monsters, logisch, monsters stinken enorm uit hun mond omdat ze hun tanden nooit poetsen. Professor Bombasticus heeft daarom monstertandpasta uitgevonden. Nu jaagt hij daarmee achter de monsters aan. Alle monsters die niet de tanden willen laten poetsen gaan in een ketel met Monstersoep. Lust jij een kopje monstersoep? Daarvan krijg je monsterkracht. Maar pas op, als je er teveel van eet word je zelf een monster en moet je ook in de soep.

De voorstelling is buiten, aan de achterkant van het huis. Bij slecht weer vindt de voorstelling plaats in de theeschenkerij in het huis. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en duurt circa 45 minuten.

Vooraf reserveren is noodzakelijk, klik op de button hieronder. In de kalender klik je op de datum van 21 oktober en kies je voor welk tijdstip u kaarten wil kopen.

Een kaartje voor de voorstelling is inclusief bezoek aan het huis. Je ontvangt hiervoor een voucher om op een ander tijdstip het huis te bezoeken. Dit in verband met het vooraf reserveren van een tijdslot.
(Wil je op dezelfde dag het huis bezoeken dan reserveer je een tijdslot en kies je bij het boeken voor de optie 'Gratis entree i.c.m ander geldig toegangsbewijs Verwolde')

Boek tickets voor de voorstelling

Datum en tijd: donderdag 21 oktober, voorstelling om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. 
Entree voorstelling + huis: Kind € 8,00 Volwassenen € 13,00 Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00 p.p.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Locatie

Huis Verwolde

Meer info