Ontdekkingstocht

Let op: Dit evenement is geweest.
2 maart 2022

In de voorjaarsvakantie blijven we natuurlijk niet de hele tijd binnen zitten. Ga ook met de boswachter mee de natuur in. Of het nu sneeuwt, regent of dat de zon schijnt, het is altijd leuk, want er valt buiten zoveel te ontdekken! We gaan zoeken naar vogels en pootafdrukken van reeën en zwijnen. Ook zullen jullie ontdekken waar het grind en de stenen in de grond vandaan komen. En kennen jullie de namen van alle bomen? Wel als jullie mee wandelen! Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

    • Tijd: start om 14:00 uur. Duur: 1,5 a 2 uur.
    • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Deze excursie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
    • Startlocatie: verzamelen op de Vuursteenberg tussen huisnummers 7 en 9, 8051 PR Hattem.
    • Informatie: Aleid Bosch, tel. 038- 3769482 of Marinka Bakker, tel. 06-45764022.
    • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Vuursteenberg

Meer info