Lidl Museumactie

Let op: Dit evenement is geweest.
4 juni 2018 - 1 juli 2018

Kasteel Cannenburch van Geldersch Landschap & Kasteelen in Vaassen doet dit jaar mee met de landelijke museumactie van supermarktketen Lidl. Klanten van Lidl kunnen van 4 juni tot en met 1 juli voor slechts 1 euro naar het museum. Ervaar de levensecht ingerichte vertrekken, alsof bewoners elk moment kunnen binnenlopen en geniet van het sprookjesachtige park met beken, sprengen en vijvers.

Lidl Museumactie
Als maatschappelijk betrokken supermarkt organiseert Lidl voor het 6e jaar op rij de Museumactie. Met deze actie kunnen klanten voor 1 euro per persoon naar ruim 30 musea in Nederland, waaronder dit jaar tien nieuwe musea: Aviodrome, GeoFort en MuZEEum Vlissingen.

"Met de Lidl Museumactie zetten we Nederlandse musea op de kaart en stimuleren we onze klanten naar het museum te gaan. Met indrukwekkende collecties, verhalen over Nederlandse helden en boeiende achtergrondinformatie zijn de musea een bezoek meer dan waard. Met deze actie maken we een museumbezoek voor een breed publiek toegankelijk. Een interessant en leuk dagje uit voor jong en oud”, aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.

Hoe werkt het
Bij een besteding van minimaal €10,- aan boodschappen in een Lidl-filiaal in Nederland ontvangen klanten een code op hun kassabon. Hiermee kunnen zij zich (gedurende 28-05-2018 t/m 10-06-2018) online inschrijven op www.lidl.nl/museumactie. De klant ontvangt direct een voucher waarmee gedurende de actieperiode (04-06-2018 t/m 01-07-2018) voor slechts €1,- een museum bezocht kan worden.

Datum actieperiode: van 4 juni tot en met 1 juli 2018
Entree museum: € 1,00 p.p. bij inlevering van een Lidl-voucher. De entree is gratis voor donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van een geldige donateurspas en Museumkaarthouders.

 

 

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info