Lentefietstocht

10 juni 2020

Geniet u ook zo van de lente? Alles frisgroen. Stap op de fiets en ga mee met de boswachter. Hij neemt je mee langs Heveadorp en kasteel Doorwerth (geen bezoek) en vele andere mooie plekken op de zuid west Veluwe. Onderweg is er aandacht voor het ontstaan van de Zuid-Veluwerand, de glooiing van het landschap en mooie vergezichten. Tijdens de tocht wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wegen waar geen auto’s rijden. Het is een middelzware tocht met een paar korte klimmen. Voor mensen met en zonder elektrische fiets. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 6 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: niet gereserveerd is geen deelname, in verband met de veiligheid van de groep en de goede voortgang van de excursie. Zelf lunch en drinken meenemen. Eigen fiets meenemen. Elektrisch ondersteunde fietsen welkom. Route kan zo nodig ingekort worden.
Startlocatie: parkeerplaats tegenover Camping Warnsborn, Bakenbergseweg 257, Arnhem. GPS DD (decimale graden): 52.007784, 5.871820.
Informatie: Peter Palstring, tel. 06-47966663 of Gerard van Kerkhoff, tel. 06-23218416.
Betaling: via Ideal, door te klikken op de reserveerbutton.

Gratis mee? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

Locaties

Landgoed Warnsborn

Meer info

Kasteel Doorwerth

Meer info