Kunst- en ontdekwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
30 juni 2018

In de zaal naast de wapenkamer van kasteel Doorwerth is een indrukwekkende landschapstekening van kunstenaar Erik Odijk (1959) te bewonderen. Hij heeft dit op locatie gemaakt, geïnspireerd op de omgeving en geschiedenis van kasteel Doorwerth. Het kunstwerk vormt het uitgangspunt voor een unieke buitenwandeling onder leiding van ontdekkingsreiziger Hans Jungerius. Gezamenlijk gaat u op pad om de omgeving rond kasteel Doorwerth te verkennen.

Voorafgaand aan de wandeling geeft Inge Pollet, artistiek leider van Productiehuis Plaatsmaken, een korte introductie op het kunstproject Een zacht geruis en kunt u het werk van Erik Odijk bekijken.

Programma
14.00-14.15       Inloop met koffie en thee
14.15-14.45       Introductie door Inge Pollet in de Jac. P. Thijssezaal
14.45-16.00       Buitenwandeling door Hans Jungerius

Deelname: €10,00 p.p. inclusief koffie/thee (zelfstandig kasteelbezoek zit niet bij de prijs inbegrepen.)
Voorafgaand aan het evenement kunt u contant betalen in de kasteelwinkel. 

Kasteelbezoek is gratis wanneer u donateur bent van Geldersch Landschap & Kasteelen of als u in het bezit bent van een Museumkaart. Mocht u het kasteel voorafgaand of na het programma willen bezoeken, koopt u hier een los entreeticket voor.

Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth.

Reserveren: vooraf reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk. Er is beperkt plek, dus meld u snel aan. U kunt op 30 juni contant betalen in het kasteel. Bij slecht weer wordt de activiteit afgelast en wordt u daarvan op de hoogte gesteld. 

Het werk van Erik Odijk is onderdeel van Een zacht geruis. In alle 7 opengestelde kastelen van GLK is t/m 31 oktober hedendaagse kunst te zien, geïnspireerd op de locatie.

Online reserveren

Online reserveren

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info