Het verborgen arboretum

Let op: Dit evenement is geweest.
27 mei 2018

Je waant je in het boek De geheime tuin van Frances Burnett: een wirwar van bomen en er is geen padenstructuur. Dit stukje bos, dat bekend staat als het arboretum van Bruggelen, is niet publiek toegankelijk. Maar op 27 mei maakt de boswachter een uitzondering. Hij neemt u dan mee naar het arboretum. U vindt er zeldzame boom- en struiksoorten, merkwaardige bladvormen, prachtige boomschorsen, wroetsporen en keutels van wilde zwijnen, vraatsporen van reeën en herten, kleine zoogdieren en een rijkdom aan vogels. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 1,5 uur.
Deelname: € 7,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 2,50 p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar.
Startlocatie: in de bocht van de Engelanderholt, parkeerplaats GL&K, 7361 CZ Beekbergen.
Routebeschrijving: in Beekbergen bij restaurant De Smittenberg (Arnhemseweg 537) bij de verkeerslichten rechtsaf vanuit Apeldoorn en linksaf vanuit Arnhem, richting Ugchelen rijden (de Engelanderweg). Na ca. 2,5 km is in de bocht links de parkeerplaats van GL&K. Vanuit het dorp Ugchelen rechts in de bocht van de Engelanderholt.
Informatie: Herman Heskamp, tel. 06-16862394 of Henry Kats, tel. 06-53435237.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur

Reserveer hier uw kaartje

 

Locatie

Bruggelen

Meer info